čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Urban Revolt Fenix Wireless: mušle bez drátu i pro hands-free

Urban Revolt Fenix Wireless: mušle bez drátu i pro hands-free Urban Revolt

Bezdrátová sluchátka za 2.199 Kč nabízejí připojení přes Bluetooth a až 15hodinový poslech. Díky mikrofonu fungují i jako hands-free, a to dokonce i s ovládáním.

foto: Urban Revolt 

 

Jak vidíte ze snímků, provedena jsou v matně černé povrchové úpravě, přizdobené kartáčovaným hliníkem a červenou dekorací. Pracují v rozsahu frekvencí 20–20 000 Hz a mají rovněž zabudovaný mikrofon pro hands-free. 

Díky tlačítkům umístěným přímo na jednom ze sluchátek, zvládají hovor také přijmout, spustit či pozastavit muziku nebo se rovnou mezi skladbami přepnout. 

Zabudovaná baterie se dobíjí prostřednictvím USB, Bluetooth má udávaný dosah až 10 m a pokud vám nevyhovuje, můžete ho nahradit dodávaným kabelem. 

 

 

 

Číst 3803 krát Naposledy změněno neděle, 23 březen 2014 07:42

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.