čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Ericsson Mobility Report: LTE jede jako zběsilé

Ericsson Mobility Report: LTE jede jako zběsilé Ericsson

Podle nejnovější analýzy Ericsson Mobility Report vzrostl na planetě v posledním čtvrtletí roku 2013 počet připojení přes mobilní sítě LTE o plných 40 milionů. 

 

Firma hlásí, že celkový počet připojení přes LTE, což je síť 3,5, případně 4. generace (4G), více zde (xxx odkaz se otevírá do nového okna) překročil 200 milionů. V kontrastu k tomu dává počet prodaných chytrých telefonů, který v roce 2013 dosáhl 1 miliardy….

Celkově vzato bylo na konci roku 2013 na celém světě aktivních 6,7 miliardy mobilních připojení při celkovém počtu zhruba 4,5 miliardy uživatelů. 

Střední a východní Evropa je v mobilních službách stále v čele. Na obyvatele připadá 1,43 mobilních připojení, zatímco celosvětový průměr je jen 0,92.

 

 

Číst 5376 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.