Vytisknout tuto stránku

Parní pračky a sušičky Gorenje WaveActive s Wi-Fi a ochranou protti bakteriím a virům

Novou funkci aktivujete přes aplikaci ConnectLife (nabídne i 10 programů navíc) a následně vám odstraní, podle výrobce, z vnitřního prostoru, gumového těsnění i ze zásobníků na prací prostředky 99,9 % bakterií a virů. Omezují se tak i nepříjemné pachy. Foto: Gorenje

Nové pračky mají automatické dávkování pracího prostředku podle potřeby a množství v zásobníku má vydržet až měsíc (poznámka autora: počet cyklů neudán). Speciální program ExtraHygiene v prádle zničí, během pracího cyklu, 99,9 % bakterií, včetně plísní a kvasinek. Sušičky opět s invertorovým motorem využívají patentovaný systém s obousměrným foukáním vzduchu. Pračky patří do nejvyšší energetické třídy A, sušičky s tepelným čerpadlem ušetří, oproti kondenzačním, až 70 % energie. Po skončení životnosti spotřebiče je navíc, podle výrobce, 95 % dílů recyklovatelných.

ČTĚTE TAKÉ:

Jeden příklad za všechny… Gorenje W2NS94ARCZ (17.990 Kč) má všechny výše uvedené funkce, kapacitu až 9 kg a speciální program pro odstranění 36 druhů nejběžnějších skvrn i při nízké teplotě. Nechybí program s párou, včetně osvěžení suchého prádla, program pro praní košil s párou nebo rychlý 20minutový. Pračka má izolované bočnice a osvětlení bubnu, přes aplikaci ji můžete ovládat na dálku.

 

Číst 441 krát Naposledy změněno čtvrtek, 17 srpen 2023 19:35