středa 24 duben 2024
Text Size

Logitech Illuminated K830: extra klávesnice do obýváku

Podsvícená bezdrátová klávesnice do obývacího pokoje je navržena tak, aby zpříjemnila ovládání počítače propojeného s televizorem. Využít se ale samozřejmě dá i jinak.

 

 

Plným jménem se jí říká Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 (2.769 Kč) a vedle podsvícených tlačítek nabízí i rozměrnou dotykovou destičku a vyspělou technologii bezdrátového připojení. A také dobíjení baterií přímo v klávesnici.

Samotné provedení je kompaktní a lehké, tlačítka jsou jemná na dotek a jsou optimalizována pro ovládání multimédií. Intenzita podsvícení je automatická v závislosti na množství světla v místnosti a jakmile přestanete psát, podsvícení se po pěti sekundách vypne.

K počítači (či televizoru nebo multimediálnímu centru) se připojuje pomocí miniaturního přijímače Unifying pracujícího na frekvenci 2,4 GHz s dosahem až 10 metrů. 

Klávesnice je vhodná pro počítače s operačním systémem Windows 7 nebo Windows 8, dotyková plocha má rozměry 80 mm x 52 mm a podporuje dvouprstá gesta. Rozměry jsou 367 x 17x 125 mm, hmotnost 495 gramů.

 

 

 

 

 

Číst 6231 krát Naposledy změněno čtvrtek, 10 červenec 2014 06:13

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.