pátek 29 březen 2024
Text Size

Skinzone Screenshield: zkuste ochranu po česku

Český výrobce oznámil, že seznam jím podporovaných mobilních telefonů překročil 500 a celkově vzato dodává ochranné fólie pro 2 000 elektronických zařízení od 60výrobců.

 

Skinzone je česká firma s výrobními centry v Praze a Budapešti specializující se na výrobu a prodej dekorativních fólií (výběr obrázků z galerie nebo nahráním vlastního snímku) a ochranných fólií pro displej.

Její výrobky vycházejí z dlouholetých výzkumů polymerických fólií a současná generace používá materiál, vyvinutý původně pro ochranu laku vozidel a povrchů letadel s tloušťkou pouhých 150 μm.

Fólie Screenshield lze použít pro jakékoli zařízení s dotykovým či nedotykovým displejem, ať už se jedná o mobil, tablet, počítač, elektronickou čtečku knih, GPS navigaci, MP3 přehrávač či fotoaparát. Například již nyní je k dispozici pro Samsung Galaxy S5 či HTC One M8, model 2014.

S aplikací ochranné fólie pomůže video či prodejce, nebo si ji také můžete – na telefonní lince +420 266 611 031 –domluvit zdarma na prodejním místě společnosti Skinzone.

Cena ochranné fólie záleží na typu zařízení, například pro mobil či GPS se pohybuje okolo 350 Kč.

 

 

 

Číst 3955 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.