čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Logitech Ultrathin pro iPad: sháníte solidní kryt?

Pro Apple iPad Air, iPad mini a iPad mini s Retina displejem je určen nový kryt s klávesnicí o němž jeho výrobce, společnost Logitech tvrdí, že je nejprodávanější na světě.  

Foto: Logitech

 Nový Ultrathin, podobně jako jeho předchůdce, tvoří druhou polovinu tabletu, která se připojuje magnetickými úchyty. Nyní je však tenčí (6 mm) a lehčí (cca dvě třetiny hmotnosti iPadu) a novinkou je také nový slot pro zasunutí tabletu, který lze následně naklápět v různých úhlech.

Jak vidíte z fotografií níže, z iPadu se vlastně stane něco jako mini notebook.

A parametry? Klávesnice komunikuje přes Bluetooth (odkaz se otevírá do nového okna) a na jedno nabití vydrží až tři měsíce, přičemž akumulátor lze dobíjet přes kabel s konektorem Micro USB, který je součástí dodávky.

Kryt je vyroben z hliníku se stejnou povrchovou úpravou jako iPad a jak vidíte níže (či na obrázku v perexu), prakticky je od sebe nerozeznáte.

Verze pro iPad Air má rozměry (švh) 240 x 6 x 174 mm a hmotnost 320 gramů, verze pro iPad mini, iPad mini s Retina displejem 200 x 6 x 140 mm (švh) a hmotnost 220 g.

Logitech Ultrathin by měl být ke koupi v červnu a pro iPad Air přijde na 2.769 Kč, pro iPad mini a iPad mini s Retina displejem na 2.199 Kč. 

 

 

 

 

 

Číst 4088 krát Naposledy změněno čtvrtek, 10 červenec 2014 06:12

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.