pátek 19 duben 2024
Text Size

Samsung u Ultra HD nabízí filmy ve 4K zdarma Doporučený

V rámci aplikace Topfun najdete nyní u televizorů této značky nejrůznější dokumentární filmy v rozlišení 4K, a to zcela zdarma. 

Foto: Samsung

Pro všechny majitele letošních modelů Ultra HD televizorů Samsung, má být k dispozici 4K obsah, tedy obsah s ultra vysokým rozlišením (UHD), zdarma. V praxi půjde o to, že v aplikaci Topfun bude vytvořena speciální sekce „UHD Free“, kde se bude nacházet osm krátkých dokumentárních filmů ve 4K (vysvětlení pojmů, najdete zde – odkaz se otevírá do nového okna).

Samsung ohlásil, že do konce letošního roku přibudou další videa, a to z oblastí, jako je cestování, příroda, či vaření. Navštívit tak můžete, resp. záhy budete moci, například Afriku či San Francisko a obsah bude přístupný bez nutnosti registrace až do 30. června 2015. 

Podmínkou je to, že se prostřednictvím Ultra HD televizoru Samsung (pouze modely 2014…) připojíte k internetu a v aplikaci Topfun si do konce letošního roku přehrajete alespoň jedno 4K video. 

Doporučená rychlost internetového připojení je 25 Mb/s.

 

 

Číst 13597 krát Naposledy změněno pondělí, 09 červen 2014 11:40

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.