čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Logitech Multimedia Speakers Z213: skoro zadarmo

V konfiguraci 2.1, čili se dvěma satelitními reproduktory a samostatným subwooferem přichází multimediální systém určený k nejen pro poslech a filmy, ale i pro hráče. Navíc je vysloveně levný!

Foto: Logitech

 

Pořídit si ho budete moci v červenci za pouhých 829 Kč, připojuje se přes 3,5 mm jack a kompatibilní je jak s počítači s operačními systémy Windows, tak s Mac OS a také s řadou tabletů, chytrých telefonů a MP3 přehrávačů. 

Navíc je kompatibilní s firemním Bluetooth Audio Adapter, který jsme testovali zde (odkaz se otevírá do nového okna), takže se můžete – třeba z mobilu – napojit i bezdrátově.

Externí subwoofer má reproduktor o průměru 10 cm vyzařující do podlahy a pomocí otočného regulátoru na zadní straně si můžete úroveň basů upravit podle svého. Jak vidíte ze snímku výše, k reprosystému se kabelem připojuje ovladač pro zapínání a vypínání a regulaci hlasitosti, využít můžete i v něm zabudovaného konektoru pro sluchátka (3,5 mm jack). 

Systém má celkový výkon 2x 7 W (RMS), reproduktory v satelitech mají průměr 5 cm. 

Záruka je standardní, dvouletá, rozměry satelitů (švh) 79 x 142 x 76 mm, rozměry subwooferu 130 x 183 x 193 mm.

 

 

 

 

 

Číst 3671 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.