sobota 20 duben 2024
Text Size

Samsung Gear S a Samsung Gear Circle: hodinky a sluchátka à la…

Nová generace chytrých hodinek nabídne nejen prohnutý displej a telefonování, ale také Wi-Fi a Bluetooth, sluchátka pak magnety u náušníků díky kterým se dají spojit a ponechat kolem krku jako náhrdelník.  AKTUALIZOVÁNO

Foto: Samsung

AKTUALIZOVÁNO, 1. 9., 11:05 h - doplněny fotografie Gear Circle

ČTĚTE TAKÉ: test Samsung Gear Fit, Gear 2 Neo a Gear 2

 

Sluchátka, která si budete moci koupit – stejně jako hodinky – od října (ceny nebyly oznámeny) – se navíc, při příchozím hovoru, nebo při upozornění na nějakou událost, rozvibrují. Pokud tedy budou s telefonem spárovány přes Bluetooth. Zajímavé je, že přes ně jdou zadávat i hlasové příkazy (poznámka redakce: není jasné, zda v češtině). 

Hodinky Samsung Gear S mají – stejně jako předchozí modely – displej typu OLED a možnost vlastního nastavení displeje. Mají i vyměnitelné řemínky a řadu funkcí zaměřených na zdraví. Jako zabudované multisenzory, GPS, podporu aplikace S Health a také „Nike+ Running“. Tento program dovoluje zaznamenávat běžecká cvičení bez použití chytrého telefonu. 

Vedle zmiňovaného Bluetooth a WiFi nabízejí hodinky také 3G připojení (mají vlastní SIM kartu, jak je vidět na fotografii níže), což má výhodu v tom, že můžete být informováni i v okamžiku, kdy se od svého chytrého telefonu více vzdálíte. Na příchozí zprávy můžete odpovídat pomocí klávesnice, můžete ale také zadávat hlasové příkazy využitím funkce S Voice. Dokonce lze i telefonovat a synchronizovat data buď přes 3G nebo přes Bluetooth. 

 

Sluchátka Samsung Gear Circle

 

 

 

Hodinky Samsung Gear S 

 

 

 

Číst 4376 krát Naposledy změněno středa, 02 září 2015 22:32

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.