pátek 29 březen 2024
Text Size

Sazka Mobil: za 7 měsíců 85 000

Tento virtuální mobilní operátor pracující v síti Vodafone získal za necelých sedm měsíců na 85 000 zákazníků. Nyní přichází s bonusovým kreditem.  

Foto: Sazka Mobil

Sazka Mobil se nyní stal jedním ze čtyř největších virtuálních operátorů na českém trhu a podle vlastních slov za to děkuje především tomu, že „80 % všech zákazníků, kteří si dobijí kredit, si zároveň vsadí hru Sazka Mobil šance. To absolutně předčilo očekávání Sazky“, říká Jan Schmiedhammer, ředitel společnosti. 

Na výhrách bylo od února mezi více než 21 000 zákazníků rozděleno zhruba 1.200.000 Kč a aktuálně se hraje o jackpot ve výši 380.000 Kč.

Věrné zákazníky, kteří k Sazka Mobilu přešli v prvních třech měsících od spuštění služby, nyní virtuální operátor odměňuje bonusovým kreditem ve výši 50 Kč. 

Kredit je možné využít na všechny služby bez výjimky.

 

 

Číst 4010 krát Naposledy změněno čtvrtek, 18 září 2014 17:08

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.