čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Sony PlayStation oslavuje československý milión

Od roku 1996, kdy v Československu začala oficiálně působit značka PlayStation se tu prodal až neuvěřitelný počet těchto herních konzolí. A více než 3 miliony her!  

Foto: Sony

 

K milionu prodaných kusů výrazně přispěla i nově uvedená platforma PlayStation 4 představená koncem minulého roku. Ta se v České republice a na Slovenku prodává čtyřikrát rychleji než předchozí PlayStation 3. Ostatně na celém světě se této konzole prodalo více než 10 milionů!

Sony také oznámilo, že před koncem roku zařadí do svého portfolia i novinku jménem PlayStation TV. Ta má být ke koupi od 14. listopadu za 99 €, cena pro ČR ještě stanovena nebyla. 

PlayStation TV je zábavní systém využívající funkce Remote Play, který hráčům přinese možnost zahrát si hry z PS4 na separátní televizi. Rovněž také zpřístupní nabídku klasických her určenou pro PS Vita, PSP a PS One.

 

Číst 5384 krát Naposledy změněno úterý, 30 září 2014 13:54

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.