sobota 20 duben 2024
Text Size

Trust Wall Charger a Aeroo Folio Stand: příslušenství k mobilům a tabletům

Právě uváděné příslušenství k chytrým zařízením obnáší univerzální nabíječku Wall Charger a ochranný obal pro tablet, Aeroo Folio Stand.  

Foto: Trust

 

 

Trust Wall Charger je napájen tradičním dvoužilovým kabelem.

 

Univerzální nabíječka Wall Charger nabízí celkový výstupní výkon až 25 W a je vybavena pěti USB rozhraními. Současně zvládne dobíjet až dva tablety a tři mobilní telefony. Je kompatibilní se všemi možnými zařízeními pracujícími s Micro USB, má ale také speciální rozhraní pro Apple iPad a tablety Samsung Galaxy. Zakoupíte ji ze 849 Kč, resp. na Slovensku za 29,99 €.

 

 

Trust Aeroo Folio Stand z boku.

 

Trust Aeroo Folio Stand je určen pro desetipalcové tablety (úhlopříčka 25,4 cm) a představuje tenký a lehký obal s integrovaným stojánkem s třemi polohami. Vnitřní část obalu je měkká a má magnetický uzávěr. 

Pouzdro je nabízeno v černé, šedé a růžové barvě za 829 Kč, resp. pro Slovensko za 29,99 €. 

 

 

Trust Wall Charger má dvě USB rozhraní vyhrazena speciálně pro tablet Samsung Galaxy, resp. Apple iPad.

 

Číst 3910 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.