čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

AVG partnerem Sony Mobile

Telefony a tablety značky Sony Xperia budou od letošního podzimu vybavovány 180denní zkušební verzí aplikace AVG AntiVirusPro. To ale není všechno… 

AKTUALIZOVÁNO   

Foto: autor

 

Společnost AVG Technologies oznámila počátek tříletého obchodního partnerství se Sony Mobile. Týká se aplikace AVG AntiVirus Pro for Android, kterou budete mít možnost – v plné verzi a v případě zakoupení telefonu či tabletu Sony Xperia – používat bezplatně po dobu 180dnů. Po jejím završení se buď můžete rozhodnout o zakoupení aplikace, včetně jejích rozšířených funkcí, nebo o přechodu na bezplatnou verzi AVG AntiVirus Free. 

AVG AntiVirus Free for Android je první mobilní aplikací, která přesáhla hranici 100 milionů stažení v obchodě Google Play. 

 

Poznámka redakce: v tiskové zprávě se na jednom místě praví, že se akce týká všech zařízení Sony Xperia, na jiném, že se týká Sony Xperia řady Z3. Podrobnosti zjišťujeme. 

 

AKTUALIZOVÁNO, 8.10.2014, 14:40h – od výrobce jsme se dozvěděli následující: Vše se týká oficiálně předinstalované aplikace AVG AntiVirus přímo od Sony a nikoli tedy aplikace stáhnutelné z Google Play. 

Za druhé: partnerství se bude týkat všech telefonů a tabletů pod značkou Sony Xperia uvedených na trh v příštích třech letech, počínaje novými modely Xperia Z3. Dřívějších výrobků se tato akce netýká!

 

 

Číst 4375 krát Naposledy změněno středa, 08 říjen 2014 14:36

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.