pátek 29 březen 2024
Text Size

Philips (TP Vision): OnLive (hry) a Spotify Connect (hudba)

Služba OnLive pro cloudové hraní byla právě zavedena do všech televizorů Philips s operačním systémem Android a doplněna o hudební kanál Spotify Connect.  

Foto: Philips

 

Díky OnLive Game Service budete moci hrát moderní konzolové hry aniž byste si vůbec museli herní konzoli pořizovat. K dispozici je navíc tzv. „Ambilight gaming mode“ (viz foto nahoře), který má hraní ještě více zpříjemnit. Navíc můžete začít hrát na jednom zařízení, například televizoru, a pak pokračovat – nebo ji po odchodu z domova dokončit – třeba na tabletu. To je možné díky tzv. cloudové technologii, která ukládá a automaticky synchronizuje data na všech vašich herních zařízeních do jednoho účtu.

Do České republiky se služba OnLive dostane v průběhu roku 2015, tento rok se objeví ve vybraných evropských zemích.

 

 

 

Pokud jde o službu Spotify Connect (viz foto níže) v televizorech, značka Philips je první, která ji k dispozici. K mání bude v každém televizoru s Androidem, a to už od výrobce. K dispozici tak bude asi 20 mil. skladeb. 

 

 

Číst 3875 krát Naposledy změněno úterý, 21 říjen 2014 07:45

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.