čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Tesco Op3n dott: vlastní tablet, telefon i náramek

Společnost Tesco uvádí na český trh svůj první tablet, chytrý telefon a fitness náramek s Android 4.4, to vše pod vlastní značkou v několika barevných provedeních a s příznivými cenami.   AKTUALIZOVÁNO

Foto: Tesco

AKTUALIZOVÁNO, 6. 11., 14:20 h: upřesněny parametery v příloze ke stažení (pod článkem).

 

 

Výrobky „Op3n dott“ budou v prodeji od 6. listopadu ve 41 prodejnách Tesco po celé republice. Firma se chlubí svými dvěma globálními partnery – Google a Intel. Chytrý telefon a tablet řady Op3n dott přijdou na 2.499 Kč, sportovní náramek dodávaný dokonce v až osmi barvách bude stát 1.699 Kč. Oficiálně udávané parametry si můžete stáhnout v příloze pod článkem, tady jen uveďme, že jde o výrobky s operačním systémem Google Android a procesory Intel, přičemž tablet má displej s úhlopříčkou 7,85ʺ, tj. 19,9 cm” a mobil 4,5ʺ, tj. 11,4 cm. 

Mezi nainstalovanými aplikacemi jsou podle výrobce filmy, cloudové úložiště a některé hry, jako bonus nabízí – po dobu třech měsíců zdarma – přístup do videotéky s řadou audio a video záznamů (bez bližšího upřesnění).

 

 

Číst 5729 krát Naposledy změněno čtvrtek, 06 listopad 2014 13:22

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.