čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Skinzone Screenshield Tempered Glass: odolá prý i kladivu

Vyslovenou specialitku uvedl český výrobce ochranných a dekorativních fólií, Skinzone. Jde o nerozbitné ochranné sklo pro několik druhů mobilních telefonů.  

Foto: Skinzone

Aktuální seznam mobilních telefonů pro které se sklo hodí, najdete zde. 

Screenshield Tempered Glass přijde na 490 Kč a je momentálně dostupný pro telefony Apple, LG a Samsung. Výrobce nicméně počítá s tím, že brzy přibudou i další značky. 

Sklo je tenké (0,26 mm) a vysoce odolné a má dokonce vydržet i přímý úder kladivem, což se hodí při pádu „namazanou“ stranou dolů. V běžném provozu ochrání proti škrábancům způsobeným třeba i ostrými předměty. Jeho vrchní vrstva je oleofobická a tudíž snižující špinění, podle výrobce by rovněž měla zamezit ulpívání otisků prstů. Spodní vrstva je silikonová a ta má naopak zajistit instalaci bez vzniku bublinek.

Stejně jako u ostatních produktů na odolné sklo firma nabízí doživotní záruku a možnost odborné instalace. Pro ty, kdo ji budou dělat sami, je k dispozici demonstrační video a telefonní linka +420 266 611 031, na níž si mohou domluvit i aplikaci skla zdarma.

Pokud si Screenshield Tempered Glass objednáte do konce roku, dostanete zaváděcí slevu 40 %. Stačí při objednávce v elektronickém obchodě Skinzone zadat kód „SSTG“. 

 

Číst 5972 krát Naposledy změněno středa, 12 listopad 2014 16:17

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.