sobota 20 duben 2024
Text Size

Kasa.cz hlásí: výprodeje začaly už na Štědrý den!

Vánoční nákupy sice letos zákazníci pořizovali už od začátku listopadu, ale nejsilnějším prodejním dnem se stalo až pondělí 15. prosince, kdy tento internetový prodejce odbavil o 24 % objednávek více. 

Ilustrační foto: Samsung

 

Internetový prodejce Kasa.cz ohlásil, že podle jeho říjnového průzkumu by si téměř polovina dotázaných přála „pod stromeček“ elektroniku, třetina oblečení, kosmetiku nebo sportovní vybavení a necelá čtvrtina knihu nebo jiný kulturní zážitek. Předvánoční prodeje tento trend potvrdily a hitem na kasa.cz byly kuchyňské roboty v ceně nad 7.000 Kč, jednoduché kávovary, chytré mobilní telefony a dětské tablety s výukovými aplikacemi. Zvýšený zájem byl prý také o tzv. fitness náramky a vzrostla i průměrná cena předvánoční objednávky z loňských 3.780 Kč na letošních 3.855 Kč. 

Velké výprodeje, v nichž lze nyní zakoupit tisíce položek se slevou až 73 %, začaly už na Štědrý den v poledne.

 

Číst 3733 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.