středa 24 duben 2024
Text Size

Alcatel Onetouch Pixi 3: přichází telefon se třemi operačními systémy!

Na veletrhu International CES 2015 v Las Vegas, který je letos nad míru zajímavý, uvedl tento výrobce levnější řadu mobilů s LTE postavenou rovnou na třech platformách!  AKTUALIZOVÁNO  

Foto: Alcatel Onetouch

AKTUALIZOVÁNO, 8.1.2015, 12:00 h: přidány oficiální technické parametry.

 

Kompaktní telefony s úhlopříčkou displeje 3,5 (8,9 cm) až 5ʺ (12,7 cm) mají patřit do nižší cenové úrovně (cena zatím nebyla oznámena) a nabídnou datové připojení přes 3G i 4G (LTE) a hlavně možnost vybrat si ze třech operačních systémů. Budete si tak moci zvolit, zda váš telefon bude využívat Android, Firefox, či Windows Phone.

(Poznámka redakce: jak to tak vypadá, nepůjde to při instalaci, nýbrž tím, že si příslušnou verzi zakoupíte.)

Telefony Pixi 3 s možností zasunout dvojí SIM kartu budou ke koupi v devíti barevných variantách s řadou předinstalovaných aplikací a objeví se i na českém a slovenském trhu. Kdy, to bude upřesněno v průběhu prvního čtvrtletí.

 

Oficiálně oznámené parametry si můžete stáhnout pod článkem (DOC, čeština). 

 

 

Číst 3723 krát Naposledy změněno čtvrtek, 08 leden 2015 11:58

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.