pátek 29 březen 2024
Text Size

Huawei roste a roste 

Čím dál tím větší čínská společnost přivezla na veletrh CES 2015 více než stovku výrobků, včetně chytrých telefonů značek Huawei a Honor, tabletů, zařízení pro mobilní i domácí přístup k internetu a také moduly do aut.  

Foto: Huawei

 

V roce 2014 firmě vzrostly meziroční prodeje chytrých telefonů o 30 % na více než 11,8 miliardy USD a Huawei se stala první společností z kontinentální Číny, která pronikla do žebříčku sta nejhodnotnějších globálních značek Interbrand. 

V důsledku toho výrazně vzrostlo povědomí o značce a v roce 2014 se Huawei umístila na třetím místě v celosvětovém prodeji chytrých telefonů stejně, jako v roce 2013 (viz naše zpráva zde - odkaz se otevírá do nového okna).

Na veletrhu International CES 2015 mimo jiné představuje prémiové produkty značek Huawei a Honor, jako Huawei P7 a Mate7 a také Huawei Honor 6 a 6 Plus.

 

Číst 4719 krát Naposledy změněno pátek, 09 leden 2015 08:38

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.