pátek 29 březen 2024
Text Size

Lenovo Vibe Band VB10: chytrý náramek s displejem z elektronického inkoustu a parádní výdrží

Vedle mobilu Lenovo P90 s nejnovějším procesorem Intel Atom a pokročilým modemem pro LTE (viz foto níže) uvádí tato čínská značka sportovní náramek s týdenní provozní dobou.  

Foto: Lenovo

 

Co to je elektronický inkoust se dozvíte zde (odkaz se otevírá do nového okna).

 

Lenovo VB10 (89 USD, tj. cca 2.200 Kč) s displejem založeným na technologii elektronického inkoustu (e-ink) a dlouhou výdrží baterie zakončuje sestavu nově uvedeného příslušenství této značky pro mobilní telefony. 

Je navržen pro nošení typu 24/7, tedy neustálé, jeho displej a Bluetooth jsou neustále zapnuté (zobrazení jde nastavit do několika režimů – viz fotografie) a je také vodě odolný. 

Na náramku spolupracujícím s mobilním zařízením se systémy Android či iOS můžete přijímat upozornění na hovory, SMS zprávy, události na sociálních sítích a také zobrazovat nejrůznější fitness funkce. Displej má za tímto účelem vyhrazeno místo pro až 150 znaků. Displej typu E-Ink je navíc vždy dobře čitelný, a to i za přímého slunečního světla. 

 

 

 

 

 

Lenovo P90 využívá kombinace nejnovějšího 64bitového procesoru Intel Atom Z3560 s pěti pásmovým modemem Intel XMM 7262 podporujícím LTE-Advanced FDD & TDD. 

 

Číst 4192 krát Naposledy změněno úterý, 13 leden 2015 04:30

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.