pátek 29 březen 2024
Text Size

Onyx Boox AfterGlow 2: čtečka knih s e-inkem, dotykovým displejem, nasvícením a s Androidem 

Za 3.899 Kč je ke koupi čtečka s displejem s elektronickým inkoustem (E-Ink Pearl), úhlopříčkou 15,2 cm (6ʺ), rozlišením 758 x 1 024 bodů (16 odstínů šedi) a integrovaným osvětlením.  

Foto: Onyx

 

Vybavena je dvoujádrovým procesorem Cortex-A9 s frekvencí 1GHz, audio výstupem (zvládá čtení audio knih) a operačním systémem Android 4.2 s přístupem na tržiště aplikací Google Play. 

Osvícení displeje zajišťují úsporné LED diody a lze ho regulovat. Čtečka má rozměry 117 x 171 x 9 mm a hmotnost 180 gramů a dokoupit k ní jde i pouzdro, které ji při zavření automaticky uspí a zajistí také probuzení při otevření obalu. 

Ovládá se pomocí dotykového displeje, nebo třemi hardwarovými tlačítky z nichž dvě slouží k otáčení stránek a na trh přichází v angličtině. 

Zvládá na patnáct textových a obrazových formátů, včetně DOC, ePub, Mobi a PDF (včetně tzv. PDF reflow), knihy můžete uložit buď na vnitřní 4GB disk, nebo na paměťovou kartu typu microSD. 

Zabudovaný akumulátor s kapacitou 1 700 mAh má na jedno nabití vydržet až dva týdny, zhruba 10 000 otočení stránek.

Do čtečky je rovněž možné nainstalovat celou řadu populárních aplikací ke čtení knih, jako např. Adobe Reader, Amazon Kindle, Pocket, MoonReader+, ComiXology, Evernote, eReading.cz, Wooky atd. 

 

Kompletní parametry ke stažení za koncem článku (DOC, čeština).

 

 

Číst 4551 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.