Vytisknout tuto stránku

Huawei představil phablet, chytré hodinky, náramek a sluchátka

Na Mobile World Congress (MWC) 2015 firma prezentovala několik tzv. nositelných přístrojů a zajímavý tablet se dvěma SIM. Níže najdete jejich stručné charakteristiky a kompletní parametry ke stažení. 

Foto: Huawei

 

Oficiální technické parametry si můžete stáhnout pod článkem (DOC). 

 

Huawei TalkBand B2 (od 169 €, foto v úvodu) je chytrý náramek kombinovaný s Bluetooth sluchátky, příjmem hovorů a sledováním zdravotního stavu a tělesných aktivit díky novému šestiosému gyroskopu. Jak vidíte, dá se z pouzdra i vyndat. Doba provozu je udávána na pět dnů…

 

 

Huawei Watch (cena nebyla oznámena) jsou chytré hodinky s dotykovým a kulatým displejem AMOLED, safírovým sklíčkem a tělem z nerezové oceli. Vybaveny jsou operačním systémem Android Wear, zabudováno je několik senzorů pro sledování zdravotního stavu, včetně tepu a barometru, a k dispozici je také mikrofon. Dotykové ovládání má dokonce fungovat i v okamžiku dotyku v rukavicích nebo s mokrými prsty. Na výběr bude více než 40 variant softwarových „ciferníků“ od klasických až po digitální a hodinky budou dodávány ve třech barvách: zlaté, stříbrné a černé s celou řadou řemínků z různých materiálů a v různém provedení.

 

Huawei TalkBand N1 (119 €) jsou Hi-Fi stereo sluchátka pracující s Bluetooth a využívající technologie APTX. Vybavena jsou 4GB paměti do kterých můžete nahrát muziku a mají frekvenční rozsah 20 Hz - 20 kHz. V rámci možností suplují i náramek, protože mj. zvládnou i výpočet vzdálenosti.

 

 

Huawei MediaPad X2 je telefono-tablet (phablet, phoblet) se sedmipalcovým IPS displejem s rozlišením 1 200 x 1 920 bodů, dvěma mechanikami SIM karet a podporou LTE (4G). 

Cena ani datum uvedení oznámeny nebyly.

 

Číst 4870 krát