pátek 19 duben 2024
Text Size

Gogen MaxPad7: tablet pro předškoláky s českým obsahem Doporučený

MaxPad7 představuje první výrobek z řady dětské elektroniky značky Gogen. Uvozen je Ájou a Maxipsem Fíkem a určen pro mrňata od tří let.  

Foto: Gogen

 

Za doporučených 2.699 Kč dostanete tablet se sedmi palcovým displejem (17,8 cm) a rozlišením 800 x 480 bodů, 1 GB paměti RAM, 8 GB úložného prostoru, který můžete rozšířit o kartu microSD, a operační systém Android 4.1 podpořený jednojádrovým procesorem s frekvencí 1 GHz, který bohatě dostačuje nejen pro dětské aplikace. 

Díky rozměrům 217 x 129 x 10 mm (švh) a hmotnosti 310 gramů padne i do dětské ručky, která si také hravě poradí s rozcestníky, které vidíte na obrazovce. Přes ně se dostáváte do nejrůznějších aplikací a základem jsou tři ryze české: 

  • Dopravní výchova pro děti – plná verze obsahuje přes hodinu a půl originálních animací a zhruba 20 naučných her; namluveno sourozenci Gondíkovými.
  • Animovaná první pomoc (viz foto níže) pracuje s postupy vycházejícími z praxe; namluveno Vladimírem Čechem. 
  • Malý záchranář – opět profesionálně zpracovaný balíček (33 jednotlivých her), které vaše děti naučí, jak se chovat v různých situacích; namluveno Martinem Dejdarem. 

Tablet pracuje ve dvou režimech: rodičovském a dětském a v druhém případě je povoleno pouze to, co je povoleno. Záleží zkrátka na rodičích, kteří mají svůj režim chráněný heslem.

Více se dozvíte z mé recenze Gogen Maxpad7 (PDF, str. 26-27, externí odkaz se otevírá do nového okna), kde je také Samsung Galaxy Tab3 Kids.

 

 

 

Číst 12966 krát Naposledy změněno pátek, 09 leden 2015 03:53

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.