úterý 16 duben 2024
Text Size

PocketBook Touch Lux 3 byl právě uveden na český trh

AKTUALIZOVÁNO Novinka je vybavena zcela novým HD displejem E-ink Carta, který nabídne rozlišení 758 x 1 024 bodů a opět také osvětlení LED diodami, takže můžete číst za jakýchkoli světelných podmínek.  

Foto: PocketBook

Další fotografie na redakčním Twitteru (nové okno).

Aktualizováno, 16:20 h: Níže ke stažení (pod článkem) kompletní a oficiální specifikace (čeština, DOC).

 

Nástupce úspěšného PocketBook Touch Lux 2 se začne prodávat tento týden za 3.599 Kč ve třech barvách: bílé, šedé a černé.

Vnitřní paměť o velikosti 4 GB doplňuje mechanika karty microSD (až 32 GB), procesor pracuje s taktem 1 GHz a paměť RAM má 256 MB. 

Čtečka si poradí s 18knižními formáty bez nutnosti konverze. Pokud jde o nový displej, ten se má svými optickými vlastnostmi ještě více přiblížit běžnému papíru. Má světlejší pozadí a výrobce udává, že zobrazuje černou barvu s kontrastem o 50 % vyšším. 

 

 

 

 

Číst 4087 krát Naposledy změněno neděle, 31 květen 2015 05:15

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.