úterý 19 březen 2024
Text Size

Alcatel Watch jsou kompatibilní s Androidem i iOS a mají vydržet 5 dnů!

Nové chytré hodinky/náramek právě vstupují na náš trh a podle výrobce jsou kompatibilní jak s mobily s operačním systémem Apple iOS, tak i s Google Android. Ohlašovaná doba provozu je plných pět dnů! 

Foto: Alcatel Onetouch

Společnost Alcatel Onetouch zahájila v Česku a na Slovensku prodej chytrých hodinek Watch, které jsou určeny těm, kteří hledají tradiční vzhled hodinek, ale vyžadují chytré funkce.

Na místo ciferníku mají hodinky displej s průměrem 1,22", tedy 3,1 cm.

Novinka zvládne příjem upozornění a jejím prostřednictvím můžete ovládat i fotoaparát, muziku nebo si měřit vaše sportovní aktivity.

Watch bude ke koupi ve dvou variantách, které se liší barevným provedením a délkou pásku. Prodej očekávejte v nejbližších dnech za cenu 3.490 Kč, resp. 124,90 €.

 

Další informace, foto a technické parametry v předchozím článku na digirevue zde (stejné okno).

 

Číst 4363 krát Naposledy změněno středa, 17 červen 2015 17:30

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.