úterý 19 březen 2024
Text Size

Pixee TV pro kamerové systémy míří do Samsung TV

Od června najdete v chytrých televizorech Samsung software pro práci s kamerovým systémem, který dovoluje řadu funkcí, včetně například kumulovaného náhledu více kamer, přepínání mezi nimi či posunu po časové ose a exportů záznamu. 

Foto: Samsung

Služba Pixee TV je kloudovým řešením určeným jak pro provozování domácího, tak i firemního kamerového systému, které je funkční 24 hodin denně. Cena služby se odvíjí od počtu kamer, jejich rozlišení atd. a na webových stránkách Pixee TV si ji můžete interaktivně navolit.

Doposud ji její uživatelé měli k dispozici pouze jako webovou aplikaci a aplikaci pro chytré telefony. Nyní je k mání i jako widget pro Smart TV Samsung, přičemž ji mohou využívat nejen majitelé nejmodernějších přístrojů s operačním systémem Tizen, ale i těch starších vyráběných od roku 2013, včetně.

Hlavní výhodou služby je -- vedle řady náhledů či možnosti seskupování kamer -- kompletní řešení (je jedno, jaké typy a jakou značku kamery připojíte) bez toho, aniž byste u sebe doma potřebovali diskové pole apod.

Číst 3977 krát Naposledy změněno čtvrtek, 27 duben 2023 18:34

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.