pátek 19 duben 2024
Text Size

Alcatel Pop 2 (5) Premium Edition s jemnou texturou zadního krytu

Zatím nejlépe vybavený model z řady Pop patřící do nižší střední třídy nabízí IPS displej s rozlišením HD Ready a podporu rychlých mobilních dat přes LTE (4G), které se rychle rozšiřuje i u nás. 

Foto: Alcatel Onetouch

 

 

Mobil s operačním systémem Android 5.0 začala v Česku a na Slovensku prodávat společnost Alcatel Onetouch za 4.490 Kč, resp. 159,90 €.
Telefon v černé a bílé barvě je vybaven displejem typu LCD (IPS) s úhlopříčkou 5", tj. 12,7 cm, s rozlišením 720 x 1 280 bodů, čtyřjádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 410, 1,2 GHz a operační pamětí RAM o velikosti 1 GB. Vnitřní flash disk má 8 GB a díky kartě microSD můžete paměť rozšířit o až 32 GB.

Zabudované Wi-Fi (802.11b/g/n) podporuje i Wi-Fi Direct, Wi-Fi Display a Wi-Fi HotSpot a také duální stahování s LTE. Vše doplňuje Bluetooth 4.0 (profil A2DP) a GPS i s tzv. asistovanou A-GPS.

Zabudovaný fotoaparát s LED bleskem a podporou geo-taggingu má rozlišení 8 mil. bodů a natáčí video ve Full HD, přední aparát má 2 mil. bodů a dá se využít i pro telefonování přes Skype.

Textura na zadní straně podle výrobce zabraňuje ulpívání otisků prstů a nečistot, akumulátor Li-Ion s kapacitou 2 500 mAh se dobije za 4 hodiny, doba provozu udána nebyla.

Alcatel Pop 2 (5) má rozměry 140 x 72 x 9 mm a hmotnost 150 gramů.

 

Číst 3733 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.