čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Lenovo Vibe Shot: fotoaparát s mobilem, nebo mobil s fotoaparátem?

AKTUALIZOVÁNO  Kombinace chytrého telefonu a fotoaparátu v tenkém těle s hliníkovým rámem přichází v červené, bílé nebo šedé barvě vždy s optickou stabilizací čoček, tříbarevným bleskem a prý i s plnohodnotným snímačem s poměrem stran 16:9. 

Foto: Lenovo

AKTUALIZOVÁNO, 3.8.2015, 18:15: Kompletní technické parametry v češtině si stáhnete zde (externí odkaz, PDF).

Další fotografie na redakčním Facebooku zde (externí odkaz, nové okno).

 

Zabudován je Full HD displej typu IPS s úhlopříčkou 12,7 cm (5") krytý sklem Corning Gorilla Glass 3, procesor Qualcomm Snapdragon se 64bitovou architekturou a frekvencí 1,7 GHz, 3 GB RAM, 32 GB na vnitřním flash disku a operační systém Android 5.0. Díky mechanice karty microSD můžete využít rozšíření až o dalších 128 GB!

Pro pohodlnější pořizování fotografií je k dispozici mechanické tlačítko spouště, kterým lze také přepnout telefon do foto režimu. K dispozici je i infračervené ostření, přednastavené režimy Smart, či pokročilejší Pro, a také zcela nový, tříbarevný LED blesk.

Díky dvěma mechanikám SIM karet je možné v jednom zařízení spojit pracovní i soukromý telefon, nechybí vysokorychlostní připojení systému LTE (4G), které se rychle zavádí i u nás a přední fotoaparát s 8 mil. pixely (zadní má 16).

Lenovo Vibe Shot (Z90a40) bude na českém trhu ke koupi od srpna za 10.999 Kč.

 

 

 

Číst 4756 krát Naposledy změněno úterý, 08 září 2015 14:12

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.