pátek 29 březen 2024
Text Size

Lenovo ThinkPad Helix: pasivní chlazení, 2v1 a certifikát MIL-spec

Konvertibilní notebook s displejem/tabletem na magnet (nejspíše) míří především na profesionály a movité nadšence. Jeho hmotnost je pouhopouhý kilogram… 

Foto: Lenovo

 

Helix (56.700 Kč) nabídne IPS displej s rozlišením 1 920 x 1 080 bodů a úhlopříčkou 11,6", tj. 29,5 cm, vybavený odolným krycím sklem Corning Gorilla Glass a dotykovou vrstvou (až 10 bodů současně) s podporou elektronického pera.

Počítač s hmotností nižší než kilogram nabízí několik režimů práce (Notebook, Stojánek, Stan, Tablet a Desktop) a díky samostatné dokovací stanici ho můžete připojit například i k monitoru.

Zabudovány jsou dva stereo reproduktory s technologií Dolby Home Theater a mít můžete i verzi s 3G a 4G sítí.

Ergonomická klávesnice je odolná proti polití a zařízení jako takové vyhovuje armádním specifikací podle standardu MIL-spec.

 

 

 

Číst 4091 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.