čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Petcube Camera aneb chůva pro vaše zvířecí miláčky

Tzv. „zvířecí chůvička“ je určena pro ohlídání, resp. pro kontrolu vaší kočky, psa či třeba něčeho většího. Záběry, stejně jako audio doprovod, vidíte jednoduše na displeji vašeho chytrého mobilu. 

Foto: Petcube

 Další fotografie na redakčním Facebooku (externí odkaz, nové okno).

Petcube Camera je zařízení, které umožňuje majitelům sledovat co se s zvířectvem děje po odchodu typicky z domova. Umožňuje to zabudovaná kamera a Wi-Fi připojení, které vše v reálném čase přenáší na domácí síť, resp. do napojených zařízení. Kamera má široký úhel záběru (138°) a natáčí video v HD kvalitě s rozlišením až 720p.

„Kostka“ je krychle o hraně 10,2 cm s hliníkovým tělem v němž je vedle kamery zabudován reproduktor i mikrofon, takže se audio přenáší dvoucestně a tudíž můžete například na psa promluvit a uklidnit ho. Díky standardnímu závitu se dá přimontovat například i fotostojan.

Ovládá se prostřednictvím aplikace Petcube, která je zdarma k dispozici pro operační systémy Android a iOS do níž se přenáší jak obraz tak zvuk v reálném čase.

V Evropské unii, tedy i v Česku, bude zařízení společnosti Petcube distribuovat PocketBook známý svými čtečkami elektronických knih.

Spolupráce byla oznámena na probíhajícím veletrhu IFA 2015.

 

Číst 3864 krát Naposledy změněno pátek, 04 září 2015 21:57

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.