úterý 16 duben 2024
Text Size

Samsung TV: HBO Go volně ke stažení

Výrobce ohlásil dostupnost aplikace mobilního HBO ve všech svých chytrých televizorech, a to zpětně od roku 2012! A protože nejde jen o letošní modely je k dispozici i pro starší chytrou platformu… 

Foto: archiv

Aplikace HBO Go bude na televizorech Samsung k dispozici volně (přístup je placený) a největšími výhodami aktualizace má být přehlednost, rychlost a pohodlnost při využívání.

Uživatelské prostředí je kompletně přepracované a důraz byl kladen i na lepší orientaci a stabilitu.

Samsung připravil aplikaci ve spolupráci s HBO jak pro současný operační systém Tizen, který najdete ve všech letos uvedených chytrých televizorech, tak i pro starší modely vyráběné od roku 2012 včetně, pracující na platformě Smart TV.

Samotné využívání HBO Go zůstává neměnné – uživatel se přihlásí pomocí nastaveného televizního PIN umístěného v sekci „Nastavení účtu HBO Go“. Nepřihlášení uživatelé mohou volně přehrávat upoutávky a veškerý obsah umístěný v sekci „Bez registrace“.

 

Číst 4410 krát Naposledy změněno čtvrtek, 10 září 2015 10:34

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.