pátek 29 březen 2024
Text Size

Energy Sistem BT9 a Tower 8: bezdrátová sluchátka a repro věž

Novinky představují bezdrátová sluchátka (BT9) mj. se dvěma subwoofery a repro věž Tower 8 o výkonu 100 W. Součástí obou zařízení jsou vestavěné akumulátory s výdrží až 16 hodin a nechybí ani Bluetooth 4. 

Foto: Energy Sistem

 

BT9 Bluetooth (2.990 Kč) poslouží – díky zabudovanému mikrofonu – nejen jako sluchátka, ale i jako hands-free. Výrobce oznámil, že v mušlích se nacházejí 2x 3 reproduktory plus dva subwoofery. Bezdrátové propojení s mobilem nebo tabletem se systémem Android, iOS a PlayStation zajišťuje Bluetooth 4.0 a NFC. Sluchátka mají i mechaniku paměťové karty microSD s podporou až 32GB karet a možností nezávisle přehrávat muziku, takže napojovat externí zařízení vlastně vůbec nepotřebujete.

Ovládání dovoluje regulovat hlasitost, přetáčet skladby, upravovat ekvalizér a pracovat s telefonními hovory. Součástí balení je také odnímatelný audio kabel.

 

 

Energy Sistem Tower 8 Bluetooth ((4.290 Kč) je bezdrátový reprobox věžového provedení s rozměry 250 x 1060 x 250 mm (švh) a hmotností 10,3 kg. Zabudováno je šest reproduktorů plus subwoofer, celý systém pak pracuje v konfiguraci 2.1.

Vedle dotykových tlačítek umístěných na horní desce (viz snímek) můžete využít i dodaný dálkový ovladač. K dispozici je také dvojice rozhraní USB, linkový audio vstup a mechanika karty SD. Součástí horní desky je ještě držák pro tablet nebo telefon. Bezdrátové spojení zajišťuje Bluetooth 4.1 a ani v tomto případě se o podpoře technologie aptx nemluví.

 

 

 

 

Číst 4158 krát Naposledy změněno pátek, 02 červenec 2021 20:09

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.