pátek 29 březen 2024
Text Size

Huawei Watch Jewel aneb hodinky pro ženy se zirkony a krystaly

Na veletrhu CES 2016 představená edice má dvě verze – Jewel a Elegant. Obě mají tělo z nerezové oceli kované za studena a pozlacené růžovým zlatem, obvod je posetý 68 zirkony z nichž každý měří 1,5 mm. 

Foto: Huawei

 

ČTĚTE TAKÉ: Uvedení Huawei Watch.

Hodinky jsou postaveny kolem dotykového displeje typu AMOLED o průměru 36 mm (1,4"), který je proti poškrábání chráněn safírovým sklíčkem. Originální pásek lze vyměnit za jakýkoliv jiný řemínek se šířkou 18 mm.

Na mobilní telefon s o. s. Android 4.3 a vyšším se napojují přes Bluetooth 4.1 BLE (podporována jsou i sluchátka) a software Google Android Wear, nebo aplikaci pro iOS 8.2 a vyšší. Zabudováno je i Wi-Fi, 512 MB paměti RAM, 4 GB ROM a akumulátor s kapacitou 300 mAh a výdrží udávanou na 1,5 dne (32 hodin aktivity a 8 hodin spánku).

Stejně jako pánská verze i ženská edice zvládá upozornění na příchozí hovory, SMS nebo e-maily, má funkci pro vyhledání ztraceného telefonu a je vybavena senzorem srdečního tepu, gyroskopem, akcelerometrem, barometrem a podporou stahování hudby pro poslech off-line.

Kromě hodinek Jewel je k dispozici také varianta Elegant s vroubkovaným vzorem okolo ciferníku (viz foto) a hodinkám dodávají eleganci i kožené italské pásky v perleťově bílé nebo safírově modré barvě.

Dámy si mohou, stejně jako u pánských Huawei Watch, vybrat jeden z mnoha vzhledů ciferníku z nichž některé jsou speciálně vytvořeny pro ženy. Na hodinkách spolupracovala společnost Huawei se šperkařskou společností Swarovski.

 

Číst 4981 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.