Vytisknout tuto stránku

Huawei Watch Jewel aneb hodinky pro ženy se zirkony a krystaly

Na veletrhu CES 2016 představená edice má dvě verze – Jewel a Elegant. Obě mají tělo z nerezové oceli kované za studena a pozlacené růžovým zlatem, obvod je posetý 68 zirkony z nichž každý měří 1,5 mm. 

Foto: Huawei

 

ČTĚTE TAKÉ: Uvedení Huawei Watch.

Hodinky jsou postaveny kolem dotykového displeje typu AMOLED o průměru 36 mm (1,4"), který je proti poškrábání chráněn safírovým sklíčkem. Originální pásek lze vyměnit za jakýkoliv jiný řemínek se šířkou 18 mm.

Na mobilní telefon s o. s. Android 4.3 a vyšším se napojují přes Bluetooth 4.1 BLE (podporována jsou i sluchátka) a software Google Android Wear, nebo aplikaci pro iOS 8.2 a vyšší. Zabudováno je i Wi-Fi, 512 MB paměti RAM, 4 GB ROM a akumulátor s kapacitou 300 mAh a výdrží udávanou na 1,5 dne (32 hodin aktivity a 8 hodin spánku).

Stejně jako pánská verze i ženská edice zvládá upozornění na příchozí hovory, SMS nebo e-maily, má funkci pro vyhledání ztraceného telefonu a je vybavena senzorem srdečního tepu, gyroskopem, akcelerometrem, barometrem a podporou stahování hudby pro poslech off-line.

Kromě hodinek Jewel je k dispozici také varianta Elegant s vroubkovaným vzorem okolo ciferníku (viz foto) a hodinkám dodávají eleganci i kožené italské pásky v perleťově bílé nebo safírově modré barvě.

Dámy si mohou, stejně jako u pánských Huawei Watch, vybrat jeden z mnoha vzhledů ciferníku z nichž některé jsou speciálně vytvořeny pro ženy. Na hodinkách spolupracovala společnost Huawei se šperkařskou společností Swarovski.

 

Číst 5023 krát