pátek 29 březen 2024
Text Size

CES 2014: Vegas to opět roztáčí

Dnes, 7. ledna, začíná v americkém Las Vegas nejpopulárnější světový veletrh věnovaný spotřební elektronice. I když si můžete myslet - podle informací nejen z rozhlasu a televize - že začal už včera, není tomu tak. To byl jen novinářský den během kterého se stánky často ještě dodělávají...

 Zásadní výstava na níž se posouvají horizonty, určují nové zítřky a uvádějí i nejnovější výrobky proběhne od 7. do 10. ledna. Ohlášeno je více než 3 200 vystavovatelů, jejichž produkty jsou uspořádány do patnácti kategorií. Rekordní bude letos i účast automobilových značek, takže jich tu najdete plných devět: Audi, BMW, Chrysler, Ford, General Motors, Kia, Mazda, Mercedes a Toyota. Chybět nebudou ani obvyklé konference, technická zóna atd. atd. 

Více se o výstavě s oficiálním názvem „International CES 2014“, a aktuálním dění, dozvíte na CESweb.org (angličtina, externí odkaz se otevírá do nového okna).

 

 

Číst 4560 krát Naposledy změněno neděle, 04 květen 2014 20:40

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.