Vytisknout tuto stránku

Stanice Skylink 7 aneb Nová česká, nejen seriálová, perla

Nenápadně a pomalu se kanál spuštěný 7. února 2019 (to to letí!) propracovával k vlastní identitě. Teď už ji skutečně má… Ilustrace: archiv autora

Stanice o které jsem si zpočátku raději nemyslel nic (nerad si v tomto okamžiku tvořím rychlý názor) se během doby vyprofilovala dost jasně. A došla až k vysílání hodně kvalitní evropské tvorby počínaje francouzskou a dánskou a konče třeba polskou. A také se už dostala k tvorbě originální, jak jste si ostatně mohli přečíst v pondělí.

Stanici sleduji přes internetovou službu Skylink Live TV, kterou značka poskytuje zdarma každému, kdo má zaplacen nějaký satelitní balíček. I když ovládání je trochu své, dá se na něj přijít (rezervy jsou nemalé :) a navazování na poslední ukončenou pozici, resp. pořad, většinou pracuje i když pochopitelně ne vždy. Na 100 % (a dokonce ani na 90 %) ale nefunguje žádná služba IPTV a VoD i když tohle je pro diváky jednou z nejdůležitějších vlastností.

Ale nač dlouhé povídání. Pokud „sedmičku“ neznáte, seznamte se. V každém případě přeji dobrou chuť a nabízím alespoň výběr toho, co by vám rozhodně nemělo uniknout.

Takže tu mám takové malé seriálové minimum ze stanice Skylink 7:

P. S. I když jsem dlouho říkal „nemám názor“, nyní ho mám: „skvěle a jen houšť!“

Číst 1579 krát Naposledy změněno středa, 19 leden 2022 08:46