Vytisknout tuto stránku

Vánoce 2021: TOP slevy na nejlepší testovaná rádia, set-top boxy, televizory a projektory

Jsou tu další tipy na dobré přijímače za ty nejlepší peníze. Pokud si vzpomínáte na průběh loňského a předloňského konce roku víte, že povánoční výprodeje byly tak nějak chudší, i když jistý pokles cen tu stále byl. Letos to vypadá opět hůře a vzhledem k epidemii nepochybně ještě nejsme v elektronice u konce. Kupujte, dokud to jde a jestli mohu radit, raději to dražší…! Foto: archiv autora

Najít v současné době dobré výrobky, které oproti testu, tedy v rámci posledního roku, zlevnily, je dost náročné. A počítejte s tím, že to bude ještě horší! Například stolní DAB rádio Kenwood CR-ST80DAB oproti testu, který proběhl nedávno o několik stovek zdražilo, řada z dalších, třeba i více než půl zpětně, vyjde v podstatě na stejno, nebo je doslova o pár procent levnější či dražší. Proto sem tentokráte zařazuji cokoli, kde je rozdíl (směrem do mínusu) alespoň 8-10 %. A buďme rádi i za ně! Už to je u většiny malý zázrak a odpovídá tomu i nízký počet v článku zmiňovaných výrobků. Až na set-top boxy, kde se nepodařilo najít vůbec nic! Na perly – obecně vzato – tu a tam ale stále ještě narazíte. Jako třeba na televizor Samsung QE55Q80A (dříve 35.990 Kč, nyní 19.990 Kč), Samsung QE55QN85A (49.990 Kč, nyní 24.990 Kč) s obrazovkou zvanou Neo QLED nebo na kousek níže uvedený projekční televizor Hisense s UKV, tedy ultra krátkou projekční vzdáleností (co to je).

Článek je dělaný jednoduše. Vzal jsem všechny své testy dobrých rádií s DAB, set-top boxů, televizorů a projektorů vycházejících letos na Televizním webu a digirevue (v tomto případě jde pochopitelně jen o výrobky s logem „digirevue doporučuje“) a podíval se, kolik dnes stojí, resp. jak velký je rozdíl v ceně oproti době, kdy jsem je testoval. Výsledkem je níže uvedený a nijak dlouhý seznam s někdejší a aktuální cenou a odkazem na test z něhož si sami uděláte obrázek.

Jako výjimku v článku najdete projekční televizor Hisense 100 L5F Laser TV (foto v úvodu – v perexu), který jsem zkoušel minulý rok, ale který má nyní tak úžasnou cenu (slevu), že jsem prostě nemohl odolat. A navíc je v ní plátno a montáž u vás doma!

Boomba!

ČTĚTE TAKÉ:

 

Gogen DAB 300 N.

Přijímače DAB

 

Hisense 55A7GQ.

Televizory

 

Epson EH-LS300 (pohled shora).

Projektory

 

Číst 3654 krát Naposledy změněno pátek, 18 březen 2022 20:39