Vytisknout tuto stránku

Samsung opět vytřel zrak konkurenci. Začal prodávat novou kolekci televizorů a už má i upravené aplikace

Výrobce oznámil, že aplikace pro novou platformu televizorů pro rok 2022 (a také pro novou verzi operačního systému Tizen) uvolní už tento měsíc, a to včetně těch ukrajinských. Je to hodně překvapivé i v kontextu minulých let. Původně navíc počítal až s červnem. Foto: O2 a Samsung

Upravené aplikace mají, podle Samsungu, nabíhat na televizory postupně a dočkáme se i nových, jako například Sweet.TV, což je ukrajinská internetová televize (IPTV) a placená video služba pro ukrajinskou komunitu v Česku, a UA Pershyy (Ukrajinská první), což je zase zpravodajská TV prý à la ČT24. Mimochodem u té je zajímavé to, že byla spuštěna minulý týden a je dostupná na televizorech Samsung od roku 2017, a to dokonce i v Rusku. Putin bude mít zjevně radost a jak vidno, všechno se v dnešní době cenzurovat nedá, což je ostatně jasné každému trochu myslícímu tvorovi (zprávy v médiích je nutné filtrovat pomalu víc, než za „totáče“).

ČTĚTE TAKÉ: Televizní web – vyšel přehled aplikací pro televizory z kolekcí 2022

A co bude značka letos v aplikacích nabízet? Celkový přehled za Samsung a další masové producenty televizorů pro rok 2022 najdete na Televizním webu (odkaz výše), tady jen zmíním (pro Samsung) slovenský Antik TV, inovovaný FilmBox+, iSport.cz, novou O2 TV (CZ/SK, aplikace s přepracovaným rozhraním) a také třeba Pohádky, Lepší.TV, SledovaniTV a samozřejmě i HBO Max. Mimochodem Disney+ má být na TV Samsung hned, jak bude. :)

A nová kolekce TV 2022? Pokud se podíváte do obchodů, jako třeba na Alzu uvidíte, že je celá už zalistovaná a většina výrobků je už také ke koupi. V případě Samsungu by mělo jít o skutečně drtivou většinu kolekce 2022/23 s výjimkou pokračujících modelů z minulého roku. Ostatní výrobci se na to teprve chystají a někdy půjde dokonce až o červenec, srpen.

 

Číst 3253 krát Naposledy změněno neděle, 03 duben 2022 11:22