Vytisknout tuto stránku

TP Vision Live 2021: více o technologiích, oznámeny dvě nové řady televizorů OLED

Společnost TP Vision, výrobce televizorů Philips, na celoevropské akci představila modely Philips OLED936 a Philips OLED986, vše ale bohužel utnula po asi hodině. Foto: autor (z prezentace) a TP Vision

Značka letos uvádí své novinky opět hodně pozdě, nebo spíše ještě později. Po lednových a únorových oznámeních má na českém trhu ke koupi méně než dvě desítky televizorů 2021, a to ještě počítám varianty v podobě různých úhlopříček. Další jsou například u Alzy „na čekačce“ s oznámeným příchodem koncem září. Trochu pomalé, když jednička na trhu, Samsung, už má venku prakticky všechno a prodává dosti velkou část kolekce 2021 už minimálně tři měsíce.

ČTĚTE TAKÉ: Philips 2021 – shrnutí nabídky TV 2021 (Televizní web)

Philips OLED936.

Věnujme se ale novinkám. Jednak tu máme miniaturní zcela bezdrátová sluchátka Philips Fidelio T1 s jedním dvoucestným měničem, podporou Hi-Res a krytím IPX4, která mají opět představovat chloubu značky (více zde) a hlavně dva televizory s obrazovkami OLED – Philips OLED936 a Philips OLED986, které vidíte na snímcích.

ČTĚTE TAKÉ:

Společnost také oznámila, že prodej televizorů s obrazovkami OLED narostl o 72 % a že hodlá rozšířit spolupráci se známou B&W, takže více modelů s lepším zvukem. Philips OLED986 by pak měl představovat vlajkovou loď s prý pozoruhodným obrazem i zvukem. Samozřejmě od Bowers & Wilkins.

Podrobnější článek, včetně fotogalerií, chystám na tento pátek pro Televizní web.

Philips OLED986.

 

Dálkový ovladač špičkových modelů TV Philips 2021.

 

 

 

Číst 1402 krát Naposledy změněno čtvrtek, 02 září 2021 07:31