Vytisknout tuto stránku

Chůvička TrueLife NannyCam R360 má nabídnout bohaté funkce a značný dosah

AKTUALIZOVÁNO: Nová digitální video chůvička zvládá vertikální i horizontální natočení kamery, oboustrannou komunikaci a má například i noční vidění. Foto: TrueLife

AKTUALIZOVÁNO, 16:40 hod.: na můj dotaz ohledně nejasností kolem napájení, by to mělo být takto… Kamery musí být napájeny z 230 V. Rodičovská jednotka má v sobě akumulátor s výdrží asi 8 hodin, napájet ji jde i z powerbanky.

 

V balení TrueLife NannyCam R360 (3590 Kč) najdete, kromě rodičovské jednotky s pětipalcovým displejem (12,7 cm) a dětské jednotky s kamerou, i příslušenství k jejímu uchycení na zeď. Jednu rodičovskou jednotku můžete spárovat s až dvěma kamerami, takže pohlídáte více dětí nebo více místností. Díky automatickému nočnímu režimu se nemusíte starat o hladinu okolního osvětlení.

ČTĚTE TAKÉ: Tablety pro malé děti – Alcatel TKEE Mini a Alcatel TKEE Max

K dalším funkcím patří monitorování teploty v místnosti, zmiňovaný obousměrný přenos zvuku a tzv. Feed Alarm, tedy nastavení doby, kdy je zapotřebí miminko nakrmit, z nějakých důvodů vzbudit, apod. Bonusem je pak výběr ukolébavek, které můžete dítěti pustit na dálku.

Chůvičku využijete jak doma, tak na cestách, protože ji lze – podle zaslané tiskové zprávy – napájet i z powerbanky přes microUSB a má i tzv. úsporný režim VOX. Ten vysílá upozornění na rodičovskou jednotku jen tehdy, když dětská jednotka zaznamená zvuk.

Spojení rodičovské a dětské jednotky má fungovat až na 300 metrů.

 

 

 

 

 

 

Číst 1386 krát Naposledy změněno pondělí, 23 říjen 2023 20:32