Vytisknout tuto stránku

Logitech X100 Mobile Speaker, aneb S pukem na muziku

Jak vidíte, vypadá skoro jako puk a dokonce ho můžete mít v „pukové černé“. Na rozdíl od sportovního náčiní ale jednou stranou „muzikuje“ a dá se využít i jako hands-free. O odolné verzi se zatím nikde nepíše… 

Foto: Logitech

Chlubí se, cituji, „nejsilnějším zvukem ve své třídě“. Připojuje se přes rozhraní Bluetooth (odkaz se otevírá do nového okna) a jeho baterie vydrží až pět hodin přičemž je zabudován ještě mikrofon, takže reproduktor můžete použít i pro telefonování s hlasitým odposlechem, tedy jako hands-free. 

X100 je určen jako doplněk mobilních telefonů či tabletů a u Bluetooth podporuje profil A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) pro napojení, ale můžete využít i připojení pomocí 3,5 mm konektoru typu jack. Pro telefonování přes hands-free pak používá vyspělého profilu HFP (1.5). 

 

O BLUETOOTH A PROFILECH SE VÍCE DOZVÍTE ZDE (odkaz se otevírá do nového okna).

 

Rozměry „muzikálního puku“ jsou 85 x 98 x 37 mm, akumulátor typu Li-Ion má při hraní přes Bluetooth vydržet až pět hodin, dobíjení obstará konektor Micro USB.

Datum uvedení ještě Logitech neoznámil s tím, že se na českém trhu se objeví někdy průběhu prvního čtvrtletí za 1.359 Kč.

 

 

 

Číst 4881 krát Naposledy změněno středa, 10 červen 2015 08:43