Vytisknout tuto stránku

Přenosná lampa Varta Stadium Light aneb Spousta světla nejen na chalupu

Nové pracovní světlo míří například na kutily a také na profesionály, kteří ocení docela výkonný a zcela mobilní světelný zdroj. Foto: Varta

Světelný tok je udáván na 1.450 lumenů (o něco víc než klasická 100wattová žárovka – viz připojená tabulka) a na maximální výkon by světlo za 1.099 Kč mělo vydržet svítit 2,5 hod., na střední (800 lm) 4,5 hod. a na minimální (200 lm) 15 hodin. Maximální dosah má být 45 m.

ČTĚTE TAKÉ: Test výtečné náhlavní svítilny Varta Outdoor Sports Ultralight H30R

Uvnitř Varta Stadium Light najdete diodu typu LED COB a akumulátor Li-Ion s kapacitou 5.200 mAh. Dobíjení obstará kabel microUSB a běžný zdroj (1-2,4 A, doba méně než 4 hod.), mělo by to ale prý jít i přes powerbanku. O stavu akumulátoru informuje dvoubarevná dioda (blikání, modrá plus červená).

Jak vidíte z fotografií, Stadium Light má výklopný stojánek, který si můžete nastavit v sedmi stupních, můžete ho ale také zavěsit na háček nebo třeba na hřebík. Neméně důležitá je i odolnost vůči prachu a vodě a krytí je v rámci standardu IP54 plus odolnost vůči pádu až ze 2 m. Záruka je 3 roky.

 

 

Díky zastoupení společnosti Varta, bych měl mít možnost přenosnou lampu i otestovat.

 

 

 

Číst 1253 krát Naposledy změněno čtvrtek, 22 duben 2021 15:49