Vytisknout tuto stránku

SodaStream začal prodávat Spirit Megapack s příchutěmi nápojů PepsiCo

VČETNĚ POZNÁMKY Z PRAXE: Ty jsou v prodeji od 1. června v podobě originálních koncentrovaných příchutí, takže stačí jen vyrobit sodovku podle vašich preferencí (tři stupně), přidat je do ní a opatrně promíchat. Foto: SodaStream

Obsahem balení SodaStream Spirit Megapack za 2.299 Kč je nejprodávanější výrobník sodovky Spirit Black, láhev na perlivou vodu s logem Pepsi Max, bomba s potravinářským CO2, jedna velká příchuť Pepsi Max (440 ml) a čtyři malé testovací příchutě, jako Mirinda či 7Up Free.

Velká příchuť přijde na 129 Kč a při dodržení výrobcem doporučeného poměru míchání má vystačit na přípravu asi devíti litrů nápoje.

Spolu s novými příchutěmi Pepsi uvádí SodaStream na český trh i opakovaně použitelné lahve typu Fuses s motivy Pepsi, Pepsi Max a 7 UP (sada 399 Kč).

Firma se od svého založení v roce 1903 soustředí na ucelenou nabídku výrobníků domácí perlivé vody a souvisejícího příslušenství. Je spočítáno, že používáním jednoho z nich ušetří průměrná domácnost během tří let asi 2.500 lahví PET.

Poznámka autora z krátké praxe: vyzkoušel jsem příchutě Pepsi na třech lidech a tvrdí: „nepoznáte od pravých“. A bez tahání lahví… Vyzkoušel jsem také zejména stévií slazenou oranžádu (pomeranč/mango, 129 Kč – foto níže) a všem opět nad míru chutnala!

Hezký počin – teď ještě nějaký pořádný hořký tonic a českou kofolu!

 

Číst 1125 krát Naposledy změněno sobota, 05 červen 2021 08:52