Vytisknout tuto stránku

Lehká klávesnice Samsung Smart Keyboard Trio 500 pro zařízení s Bluetooth

Když si s sebou nechcete brát notebook, možná užijete tenkou a lehkou klávesnici typicky k mobilu či tabletu. Pohodlně se vejde do tašky a připojit ji můžete hned ke třem zařízením.  Foto: Samsung

V černé a bílé barvě přijde na 1.199 Kč, má klasických šest řad s rozložením QWERTY a napojuje se přes Bluetooth 5.0, a to klidně ke všem zařízením najednou. Následné přepínání má být na stisk tlačítka a mělo by tak být možné na jednom zařízení psát a třeba po příchozí zprávě na mobil se na něj přepnout a odpovědět.

Na každém zařízení si navíc můžete, pokud máte telefon či tablet Samsung Galaxy s rozhraním One UI 3.1 s aktualizací od března 2021, vybrat až tři aplikace a přiřadit je programovatelným tlačítkům.

Jak vidíte ze snímků, Samsung EJ-B3400, jak se také jmenuje, k dispozici jsou jak funkční klávesy Fn, tak speciální příkazová tlačítka Cmd a obvyklý kurzorový kříž, byť v trochu pozměněné podobě. Ve spolupráci s kompatibilním telefonem či tabletem Galaxy můžete také využívat režim DeX (přepínání přes tlačítko), tzn. vytvořit si něco jako počítač. Počítejte ale s tím, že skutečně potřebujete mít kompatibilní zařízení!

Napájení Samsung Trio 500 obstarávají malé tužkové baterie (AAA), rozměry klávesnice jsou 280 x 127 x 15 mm a hmotnost 410 gramů.

 

Číst 1643 krát Naposledy změněno sobota, 05 červen 2021 11:01