Vytisknout tuto stránku

Plně bezdrátová sluchátka Sennheiser CX True Wireles mají nabízet zajímavé možnosti

Podle výrobce prý mají mít „bezkonkurenční poměr cena/výkon“. Potěší ale také jistá odolnost proti vodě a mj. i udávaná celková výdrž při práci na akumulátor až 27 hodin. Foto: Sennheiser

Za 3.350 Kč získáte skutečně bezdrátová sluchátka typu „True Wireles“ buď v černé nebo bílé barvě s rozsahem 5 Hz až 21 kHz, standardem Bluetooth 5.2 a kodeky AAC a aptX. Na jedno nabití mají poskytnout až 9 hodin poslechu, v nabíjecím pouzdru pak ukrývají energii pro dalších 18 hodin.

ČTĚTE TAKÉ: Sony představilo skutečně bezdrátová sluchátka WF-1000XM4

Sennheiser CX True Wireles mají ochranu vůči vodě podle standardu IPX4 (více zde), zabudovány jsou duální mikrofony s technologií pro lepší zachycení hlasu při hovorech a zajímavá může být i funkce Adjustable Sidetone, která má komunikaci přiblížit běžnému hovoru tak, že ho přesunuje do jednoho ze sluchátek takže by uživatel měl slyšet i svůj hlas.

Vedle vlastního ovládání můžete sáhnout i po mobilní aplikaci Sennheiser Smart Control, která také zajistí aktualizaci firmwaru, ekvalizér a nastavení zmiňované funkce Sidetone. Třešničkou na dortu je pak možnost využít kteréhokoli ze sluchátek jako samostatného hands-free.

 

Číst 1242 krát Naposledy změněno úterý, 06 červenec 2021 17:16