Vytisknout tuto stránku

Sony LSPX-S3 a Sony SRS-NB10 aneb Skleněný reproduktor a další, který si uvážete na krk

První z dvojice neobvyklých novinek je určena k nošení na krku, druhá má zapadnout do jakéhokoli interiéru a je zvláštní i provedením. Foto: Sony

Jak vidíte ze snímků, Sony LSPX-S3 (8.999 Kč) je unikátní reproduktor kombinovaný s hands-free a s osvětlením, který má navíc výškový reproduktor z organického skla. Měkké světlo může evokovat i mihotavé světlo svíček a díky zabudovanému akumulátoru s výdrží až osm hodin si ho můžete vychutnat i mimo zásuvku. Dobití následně obstará USB-C.

Zabudovány jsou tři měniče, včetně basového a středového, které mají průměr 46 mm. Všechny jsou připojeny i ke sklu čímž mají vysílat vibrace do všech směrů a rozeznívat tak celý mobilní reprosystém. Ten se připojuje přes Bluetooth (kodeky SBC, AAC, LDAC, profily A2DP, AVRCP) a spárovat můžete dva, takže vám vznikne stereo. Frekvenční rozsah je 20–20 000 Hz, osvětlení má čtyři režimy a 32 úrovní jasu. Rozměry LSPX-S3 jsou 94 mm (průměr), výška je 289 mm a hmotnost 1,1 kg.

 

 

Bezdrátový reproduktor Sony SRS-NB10 (3.899 Kč, prodej od srpna) je určen na krk a nejen pro zábavu, ale i pro práci. Díky svému návrhu (odolnost IPX4, výdrž až 20 hod.) a nízké hmotnosti má umožnit celodenní nošení a využijí ho mj. ti, kteří pracují z domova a mají třeba i časté konferenční hovory. Připojení opět obstará Bluetooth (profily A2DP a HFP), které také najednou zvládne spárovat dvě zařízení. Dobíjení akumulátoru obstará opět moderní symetrický konektor USB-C.

 

 

Číst 1147 krát Naposledy změněno středa, 28 červenec 2021 14:56