Vytisknout tuto stránku

TCL uvedlo chladničky, pračku, klimatizaci a mj. také automatický vysavač pro chytrou domácnost

Po nedávném představení zvukové lišty TS8132 s Dolby Atmos, levného mobilu pro 5G, TCL 20 Pro 5G a televizorů řady X (odkaz níže) jsou tu nové výrobky pro IQ domácnost. Foto: TCL

Novinky představují chladničku TCL French Door RP470CXE0 (470 l, dvě zásuvky s řízenou vlhkostí, svislé osvětlení LED, matný povrch z nerezu) a „ameriku“ TCL Side by side RP631SSE0. Obě využívají invertorového kompresoru, který upravuje své otáčky v závislosti na změnách teploty, antibakteriálního systému a vícenásobného proudění vzduchu s chlazením kovovou deskou.

Chladnička s tzv. francouzskými dveřmi, TCL RP470CXE0.

 

Zatímco první chladnička bude uvedena v září, extra velká TCL RP631SSE0 o objemu 631 l přijde v říjnu. Je navíc vybavena speciální funkcí zajišťující o pětinu rychlejší návrat k původní teplotě po otevření, resp. zavření dveří.

ČTĚTE TAKÉ: Uvedeny byly futuristické televizory TCL X92 Mini LED a zejména TCL X92 Pro OD Zero Mini LED

 

TCL FP0824WC0.

Pračka řady TCL P082 ve třech velikostech

Její kapacita je 8, 9 nebo 10 kg a na evropský trh přijde v říjnu (foto také v úvodu). Zabudován je opět bezkartáčový invertorový motor s 10letou zárukou a inteligentní dávkování pracího prostředku a aviváže podle konkrétní hmotnosti každé várky. Je také vybavena parou odstraňující většinu běžných bakterií.

 

TCL Breeva A5.

Čistička vzduchu Breeva A5 a nová klimatizace

Čistička získala ocenění Red Dot Design Award a obsahuje hned několik filtrů (typ 5v1) mezi nimiž nechybí Hepa H13 a záření UV-C (viz recenze Samsung Itfit Wireless Sterilizer). Celý systém má zlikvidovat více než 99,9 % bakterií a běžných virů, k dispozici je i laserový senzor prachu a senzor těkavých organických látek. Nízká je i hlučnost dosahující v nočním režim 26 dB. Vedle toho uvedl výrobce i klimatizaci označovanou jako TCL X se čtyřvrstvým filtrem, která se dá napojit televizor, telefon či k jakémukoli kompatibilnímu zařízení prostřednictvím TCL Home nebo Google Assistant (umí to i další uvedené přístroje).

 

TCL Sweeva 6500 s automatickým vyprazdňováním a sterilizací podlahy.

Vysavač Sweeva 6500

Poslední představenou novinkou je TCL Sweeva 6500, což je vlajková loď robotických vysavačů značky. Má automaticky vyprazdňovaný zásobník a výkon 2.700 Pa. Chlubí se tím, že nevysává pouze prach, ale díky integrované jednotce UV-C dokáže i sterilizovat podlahu. Nechybí omyvatelný filtr Hepa zachycující alergeny, jako pyl a zvířecí srst, vytvořit si také můžete vlastní mapu úklidu domácnosti.

 

Číst 1083 krát Naposledy změněno neděle, 12 září 2021 16:06