Vytisknout tuto stránku

TCL v prosinci spustí proces aktualizací na Android 12

AKTUALIZOVÁNO: Společnost nabídne, podle vlastních slov „díky úzké spolupráci s firmou Google“ svým uživatelům nejnovější verzi operačního systému Android. Foto: TCL

AKTUALIZOVÁNO, 14.2.2022: odpověď od TCL na dotaz čtenáře (ciz diskuse níže) - "Podle informací lokálního zástupce, který má schvalování softwaru na starosti, prý Google pokazil lednovou bezpečnostní záplatu a všichni výrobci museli udělat rollback na prosincovou. Z tohoto důvodu museli tedy pozdržet i update na Android 12. Omlouváme se, Android 12 by měl dorazit předpokládám v řádu několika týdnů."

 

Výrobce nejprve spustí proces aktualizací u řady TCL 20 a jako první ji dostanete letošní vlajkový model TCL 20 Pro 5G, a to již v prosinci 2021. Během několika následujících měsíců se má dostat i na TCL 20SE, TCL 20L (foto v úvodu), TCL 20L+ (v ČR se neprodává) a TCL 20 R 5G.

ČTĚTE TAKÉ:

Tato oficiální aktualizace je výsledkem spolupráce v rámci programu Android 12 Developer Preview.

TCL 20 Pro 5G...
Číst 1259 krát Naposledy změněno pondělí, 14 únor 2022 11:00

4 komentáře

  • Odkaz Komentáře Bohous Herwig středa, 23 únor 2022 05:16 napsal(a) Bohous Herwig

    Nechci vám brát naštvanost :)
    Alcatel se stále prodává :)
    Jinak TCL co vím na tom bylo podobně jako ostatní. I když je pravda že na můj Samsung S20 mi už dvanáctka dorazila

    Nahlásit
  • Odkaz Komentáře Tomáš středa, 23 únor 2022 03:52 napsal(a) Tomáš

    To je vážně neuvěřitelné. Takový amatérismus jsem naposledy viděl u Alcatelu, který se nyní skryl pod značku TCL. Všichni výrobci mají aspoň na nějakých svých modelech Android 12.... jen TCL, které se ke spuštění aktualizace hlásilo před čtvrt rokem, má prdlajs, a to i u své vlajkové lodi, která má jen tak mimochodem bezpečnostní záplaty staré půl roku. A to vše podle TCL proto, že Google udělal chybu. To se mi snad fakt jen zdá. Jako by nestačilo, že zničili tímto přístupem značku Alcatel, teď likvidují i svou hlavní značku. Idioti

    Nahlásit
  • Odkaz Komentáře Bohous pondělí, 14 únor 2022 10:58 napsal(a) Bohous

    Tady je odpověď od TCL: "Podle informací lokálního zástupce, který má schvalování softwaru na starosti, prý Google pokazil lednovou bezpečnostní záplatu a všichni výrobci museli udělat rollback na prosincovou. Z tohoto důvodu museli tedy pozdržet i update na Android 12. Omlouváme se, Android 12 by měl dorazit předpokládám v řádu několika týdnů."

    Nahlásit
  • Odkaz Komentáře Michal pátek, 04 únor 2022 16:15 napsal(a) Michal

    Ani první únorový týden nedorazil Android 12 ani na vlajkovou loď 20Pro 5G, kde jsou bezpečnostní záplaty staré víc než 5 měsíců. O ostatních mobilech TCL raději ani nemluvím. TCL NAVŽDY SBOHEM!!!

    Nahlásit