Vytisknout tuto stránku

Televizory Philips s Android TV: jaké aplikace máte k dispozici

Od společnosti TP Vision, výrobce televizorů se značkou Philips, jsem obdržel seznam dostupných aplikací, ať už předem instalovaných nebo doinstalovatelných. Nabízím vám výběr toho nejzajímavějšího. Foto: TP Vision

Televizory Philips v modelech s operačním systémem Android TV nabízejí několik předinstalovaných aplikací a další desítky jsou ke stažení z oficiálního tržiště Google Store/Play. Výhodou takovýchto pro televizor určených aplikací je, že jsou přizpůsobené k ovládání dálkovým ovladačem a rozlišení mají upravené pro velké televizní obrazovky, ať už se jedná o aplikace videa na vyžádání (Video on Demand, VoD), tedy on-line videotéky, či příjem internetového televizního vysílání (IPTV), které umožňuje například i zpětné přehrávání.

ČTĚTE TAKÉ: HBO Max – problém s aplikací u některých televizorů Philips (řešení už bylo nalezeno)

Standardně na televizorech Philips s Android TV najdete předinstalované například Voyo a Stream a pochopitelně i obvyklé Youtube, Netflix, atd.

Aplikace VoD, které lze doinstalovat: HBO Max (náhrada HBO GO), v době dostupnosti to pak také má být Disney+ (předpokládaný příchod na český trh léto 2022).

Už předinstalované aplikace IPTV pro Česko a Slovensko (podle země): Magio Go SK, Skylink Live TV CZ, Skylink Live TV SK, T-Mobile TV Go.

Vybrané aplikace IPTV, které lze u nás doinstalovat: 4net.TV, Antik TV, Interaktivní.TV, Lepší.TV, Mall.TV, Markíza, Mazaná.TV, NejPřipojení TV, O2 TV, Poda.TV, Seznam.TV, Sledování.TV, Televize Hned, Telly TV, Zdarma TV.

 

Číst 2325 krát Naposledy změněno pondělí, 14 březen 2022 08:44