Vytisknout tuto stránku

Evolveo rozšiřuje nabídku fotopastí. Uvedlo StrongVision Pro Wi-Fi a StrongVision Pro 4G

Dva nové modely, jak říkají názvy, jsou určeny pro napojení buď přes 4G/LTE nebo Wi-Fi. Pracují s ultra vysokým rozlišením, živým náhledem a k dispozici jsou i aplikace nejen na ovládání. Foto: Evolveo

Evolveo StrongVision Pro Wi-Fi (3.890 Kč) má bezdrátové spojení s udávaným dosahem až 20 metrů. Díky lokalizované aplikaci pro Android a iOS je jednak možné přijímat tzv. živý náhled a snímky a záběry stahovat, jednak měnit nastavení a zjistit stav akumulátoru.

Evolveo StrongVision Pro 4G přijde na 6.290 Kč, záběry a záznam se opět ukládají na paměťovou kartu typu SD s kapacitou až 256 GB a navíc je lze současně ukládat i do kloudového úložiště, které dostanete v ceně.

Obě fotopasti mohou, podle výrobce, nahradit i bezpečnostní kamery, rozlišení jde až do Ultra HD (4K) se 30 sn./s, velikost fotografie může být až 30 Mpix. K dispozici je také noční přísvit prostřednictvím 58 diod (LED IR, 940 nm), akumulátor typu Li-ion má kapacitu 10.000 mAh. Doba provozu je udávaná na až 6 měsíců v pohotovostním režimu nebo s tzv. živým náhledem.

Pro obě fotopasti lze dokoupit další příslušenství, jako odolný kovový box, či zajištění proti krádeži.

 

Číst 1319 krát